Rahma skole

Center Rahma tilbyr arabisk undervisning for barn mellom 6 år til 15/16 år. Undervisningen er fordelt etter tre nivåer, hvor nivå en er for de aller minste som begynner med arabiske bokstaver og litt quran resitering, og nivå 3 er for de store barna som har gått noen år i moskeen, og driver da med lesing av arabiske tekster og jobber med grammatikken, i tillegg til videreføring av quran resitering.

Rahma Skole

Rahma skole bøker

Arabisk undervisning er den aller viktigste delen i moskeen, og der satser vi mest, ved hjelp av mange frivillige brødre og søstre, som har virkelig stått på for å få til gode resultater.

Våre metoder i arabisk undervisning i Center Rahma, er utviklet gjennom flere års erfaring, og vi er stadig ute etter nye metoder som kan gi enda bedre resultater.

Vi arrangerer en rekke aktiviteter for elevene i løpet av undervisnings perioden, og det varierer fra fysiske aktiviteter til underholdnings fester, hvor også foreldre deltar.

Arabisk undervisning

Rahma Skole for arabisk undervisning

 

Praktisk informasjon :

Det kreves at barnets familie (mor og far og søsken) må være medlem i Center Rahma, og har betalt medlemskontingent.

Tider : Undervisingen starter siste helgen i august, eller første helgen i september hvert år, fra 11:00 til 14:30, hver lørdag og søndag.

 

NB!! Det er stor pågang på dette tilbudet, og vi vil informere om at vi har alltid en venteliste som vi følger, slik at kravene som er nevnt ovenfor er ikke nok for å få plass, det forutsetter også at det er ledig plass.

Kommentarer er stengt.